Букети півоній - чому вони так подобаються жінкам?

Букети півоній - чому вони так подобаються жінкам?

Якщо є привід зробити приємний сюрприз дівчині, дружині, матусі, сестрі, бабусі, колезі по роботі або інший дорогій людині, можна вразити букетом з півоній. Вражає пишність і витонченість їх бутонів. Колір у останніх різний: білий, рожевий, кораловий, кремовий, темно-червоний.

Психологія кохання та сексу: 6 правил здорових відносин

Психологія кохання та сексу: 6 правил здорових відносин

Кохання, звичайно, здатне творити дива, проте якщо закохані порушують головні правила щасливих стосунків, то неминуче виникатимуть проблеми. Безумовно, навіть найміцніші пари іноді конфліктують і переживають кризи, у яких порушується гармонія у спілкуванні друг з одним. Однак за дотримання певних умов усі ці неприємності ніяк не позначаться на загальній атмосфері у відносинах.

"Тіло на продаж, або як протистояти рекламі"

"Тіло на продаж, або як протистояти рекламі"

Більше ста років тому з нами трапилася велика пакість, яку ми навіть не помітили: пан Фрейд вилив свої сексуальні проблеми в об 'ємне "вчення". Одночасно з цим народився атеїзм, "татом" якого є пан Дарвін. Ці два милих пана просто перевернули всі морально-етичні підвалини. Релігію в будь-якому вигляді скасували, а на п 'єдестал поставили тваринну суть людини, яка виражається в сексі, їжі та самозбереження. Звели нас з вами до скотського стану, і, що найцікавіше, ця ахінея була визнана "науковою" на ній базується зараз вся наша реальність. Що з цього вийшло?

Надія помирає останньою

Надія помирає останньою

А ось в кам 'яних джунглях, якими є на сьогоднішній день великі міста і країни нашої планети, все йде інакше. Подружньому життю з представницею протилежної статі чоловіка воліють безладний секс, віртуальний флірт і гумові подоби слабкої половини людства. Так чому ж чоловіки все рідше обзаводяться парою і проводять основну частину свого життя на самоті?

Как встретить любовь в Интернете: короткий гайд

Как встретить любовь в Интернете: короткий гайд

Наверняка вы хотя бы раз задумывались о том, как было бы здорово в приложении или на специальном сайте найти пару для общих интересов, создания семьи или приятного времяпровождения. Ведь это быстро, экономит время на поиски партнера в реальной жизни и удобно — листать анкеты профили можно в транспорте, на отдыхе и даже в офисе на обеде. Ниже — гайд, в котором описаны важные аспекты при виртуальном общении на специальных площадках.

Птахи... або знову про любов

Птахи... або знову про любов

... Тільки пару секунд я постояла на балконі, обдумуючи, як прикріпити цю штукенцію... Для цього треба було принести стілець, піднятися на нього, але тут би знову постало питання - чи зуміла б я це самостійно все влаштувати? Я ж страшно боюся висоти.

Букеты роз – лучший способ произвести впечатление

Букеты роз – лучший способ произвести впечатление

Розы – это удивительные цветы, которые с легкостью сочетают в себе природную красоту и нежность, царственное величие и силу жизни. Алые бутоны являются неиссякаемым вдохновением не только художников, поэтов и композиторов. Можно смело сказать, что такой живой презент – одно из первых желаний многих женщин. Хотите воплотить его в реальность и произвести впечатление на любимую? Удивить легко с помощью роскошного букета роз, который прибудет по адресу в срок.

Я завжди чекатиму на тебе...

Я завжди чекатиму на тебе...

Колись давно нас познайомив мій чоловік. Саме тоді я відчула те, що багато хто порівнює з ударом струмом. Я боялася дивитися на Нього, тому що, зустрівшись поглядом, відірватися ми не могли. У той час ми часто бачилися, були довго поруч, але, як хороші знайомі. Нас тягнуло одне до одного, але стримувало пристойність і відповідальність перед іншими людьми. Довго стримувало...

Увлечение мужчиной угасло: возможные причины и пути решения

Увлечение мужчиной угасло: возможные причины и пути решения

Большинство женщин считают, что влечение к мужчине от того или иного - это личная и относительно редкая проблема для них. На самом деле семейная жизнь - очень сложное дело, а отсутствие секса - одна из главных причин сараев или даже разводов.

Кому потрібні чужі проблеми?!

Кому потрібні чужі проблеми?!

Любов, любов... Всі говорять багато і красиво, а що в житті виходить, намагаються мовчати. Я теж ніби ще недавно могла красиво про любов розповідати, а тепер згадувати не хочу - гидко і тужливо.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.